divendres, 27 de maig de 2016

Este es el nostre treballBon matí, som els xiquets del grup de Primer B de L' IES Severo Ochoa d'Elx. Durant aquest temps hem estat fen un projecte sobre els Immigrants i els Refugiats. Hem estat treballant en grup, fent divereses activitats a les hores d' Angles amb Marian i Rosa;Educacio fisica amb Francesc;en castella amg Guillermo i Maite;a socials amb Carlos y Olga;i de Biologia i Tecnologia amb Jose Pedro i Rosa.

   El viatge a ninguna parte que es com s'anomena el projecte,tracta de aclarir eixos falsos mites que cada vegada mes anem vint als mitjans de comunucacio i van introduir-se amb força a la societat sobre els refugiat i els inmigrants.Cada dia mes es detecta a l`àula i en les relacions entre els alumnes,actitudes,comportaments i comentaris que no fan mes de crear un clima de desconfiança cap a ells.Tambe ocorre en casa,el mitjant de comunicacio o al carrer.


D`aquesta manera ,el objectiu del nostre projecte es el de que la gent es done compte de el que succedeix en la realitat am els inmigrants.Ens hem esfirçat molt per a poder finalitzar el projecte ,trebajant en grups,per a que estiga tot be.  Esperem que us agrade!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada